The SaboteurYleistä.

Saboteur peli kertoo Toisen maailman sodan aikana olevasta Natsien miehittämästä ranskasta, Jossa Sean Devlin (kilpa automekaanikko) kostaa natseille kun hänen kaverinsa Jules Rousseau kidnapataan.

Päätehtävä: Saboteurissa päätehtävä on sabotoida (tuhota) natsien tukikohtia ja yrittää pelastaa Jules. Pelissä kaikki on aluksi melkein pelkkää harmaan väristä, Kun olet sabotoinut natsien asioita jollain tietyllä alueella , niin sille tietylle alueelle tulee värit takaisin ( eli aika väritön peli alussa =)   )

Miten hankkia asioita pelissä ?: Pelissä aseiden, ammusten, räjähteiden ja karttojen hankkiminen onnistuu pimeillä markkinoilla ja Autoja ja muita ajoneuvoja löytyy ajoteiltä ja parkkipaikoilta.

Muuta: Pelissä ei kokonaan saada tuhottua natsien valloitusta. Natsit jäävät enimmäkseen enään sotilastukikohtiin, kasarmeihin, poliisi asemille, Päämajoihin, ja muihin strategisesti tärkeisiin paikkoihin.

Pelaajan kehitys: Pelin aikana pelaaja kehittää kykyjään etuisuuksien muodossa.

Puolulaiset: Jos pelaaja joutuu tappeluun häntä voi auttaa Ranskan kapinalliset. Ja kun Ranskalaiset ovat niin isänmaalaisia niin jos pelaaja eli Sean joutuu nyrkkitappeluun vihollisen kanssa niin ihan normaali ohikulkeva ranskalainen tulee auttamaan.

Alue: En vielä kertonut että peli on avoinalue peli (eli siis voit kulkea ihan vapaasti pelimaailmassa, mutta kyllä tiettyjä rajoja on :) esim. et pääse kauhean kauas Pariisin ulkopuolelle vain lähimpiin maalais paikkoihin. (siis peli ei ole putkipeli eli ei mennä tiettyä aluetta pitkin).

Autotallit: Pelin autotalleihin voit tallettaa ajoneuvoja ja korjata niitä (Myös lisämateriaalia saa peliin joka lisää esim uusia tukikohtia ja ajoneuvoja ja pelaajalle tavaroita esim. uusia aseita.

Arviointi: Elikkä sanoisin että todella hyvä peli. Antaisin 9-10 numeroksi. Suosittelen niille jotka tykkäävät peleistä jossa on avoin peli alue ja tykkäävät hiipimis peleistä :) itse tykkäsin pelistä.

(Linkki jossa Saboteur räjäyttää junasillan ,josta menee juna :P ) http://www.youtube.com/watch?v=n328Bg2u6Ck&feature=related